Ny formand for Frederikshavn Erhvervsråd

Karl Erik Slynge, direktør i Trigon, blev tirsdag valgt som ny formand for Frederikshavn Erhvervsråd på vegne af de tre lokale erhvervsforeninger i Skagen, Sæby og Frederikshavn

På valg var de tre formand for de lokale erhvervsforeninger: Leif Stiholt fra Sæby Erhvervsforening, Karl Erik Slynge fra Frederikshavn Erhvervsforening og Allan Kastor fra Skagen Erhvervsforening. Allan Kastor stillede ikke op til formandsposten.

- Som gammel frederikshavner, der kender til kommunens erhvervsliv og har en bred kontaktflade, ser jeg frem til arbejdet som formand. Min rolle bliver at være sparringspartner for erhvervsdirektøren og være med til at sørge for, at vi er på det rette spor i forhold til den erhvervsudviklingsstrategi, som er lagt med fokus på de fire vækstspor – det maritime, fødevarer, oplevelse og energi. Jeg er selv dybt involveret i energisporet, hvor jeg vil kunne bidrage med lidt ekstra viden, siger Karl Erik Slynge og fortsætter:

- Jeg ser yderst positivt på erhvervsudviklingen i kommunen, hvor der er godt gang i alle fire vækstspor. Vi er her i området kendt for det lange seje træk, så det er bare med at komme i arbejdstøjet og vise det gode eksempel ved at gå forrest, siger Karl Erik Slynge.

Han erstatter Kaj Christiansen, direktør i FME, der har valgt at trække sig som formand for Erhvervsrådet efter seks år på posten.

Frederikshavn Erhvervsråd arbejder for at fremme erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune gennem driftsorganisationen Erhvervshus Nord. Erhvervsrådet består af 13 medlemmer: Tre medlemmer fra hver af de tre erhvervsforeninger – hvor af én er formanden, borgmesteren, en repræsentant for det største oppositionsparti samt en valgt repræsentant fra DI og LO.

Den nye formand bliver fejret ved en reception på Restaurant Snerlen i Kattegat Siloen 17. maj klokken 12.00, hvor der samtidig bliver sagt farvel til den afgående formand.