Aksel Jensen, DH, overrækker ”Omtanken” til Karsten Bøgh, Trigon Fonden. Han får hjælp af Tea Møller Thomsen fra Spar Nord.
Aksel Jensen, DH, overrækker ”Omtanken” til Karsten Bøgh, Trigon Fonden. Han får hjælp af Tea Møller Thomsen fra Spar Nord.

Trigon Fonden får handicappris

Det nyrenoverede frivillighus i Danmarksgade 12, Frederikshavn er årsagen til, at Trigon Fonden har fået Handicapprisen ”Omtanken” i 2013

Omtanken er en handicappris, der går til en virksomhed, en person eller en forening, som gør en ekstra indsats for bl.a. at lette tilgængeligheden for handicappede, yde en særlig service til handicappede med specielle behov, eller gøre en særlig indsats for handicappede på arbejdsmarkedet (det rummelige arbejdsmarked).

Aksel Jensen, der er formand for lokalafdelingen af Danske Handicaporganisationer (DH Frederikshavn), overrakte prisen og fortalte, at valget var faldet på Trigon Fonden, fordi de havde lavet et fantastisk stykke arbejde på det nye frivillighus, der nu er til glæde og gavn for mange forskellige mennesker. Huset er lavet så handicapvenligt som muligt med bl.a. handicaptoilet og udvendig elevator, uden det har ødelagt den bevaringsværdige bygning.

Prisen ”Omtanken” består af en plakette og en check på 2.500 kr., som Aksel Jensen overrakte til Karsten Bøgh, formand for Trigon Fonden. Karsten Bøgh modtog prisen med taknemmelighed: - De handicappedes glæde for det arbejde, vi har lavet, gør mig glad, sagde han bl.a., inden han leverede checken på de 2.500 kr. tilbage til de frivillige.

Læs artiklen fra arrangementet i Nordjyske her.

Læs mere om renoveringen af Danmarksgade 12