Et solidt fundament

Et solidt fundament

- Vi magter enhver opgave, og vi kan bide skeer med både de største og de mindste i branchen.

Kvalitet er at levere ydelser på det niveau, som kunder forventer og har brug for. Og det er netop kendetegnet for alle bygge- og anlægsprojekter i Trigon. Vi har vores egen kvalitetsstyringsorganisation, og vi afleverer kun ydelser, der opfylder alle specifikationer.

Vi lægger vægt på, at alle ansatte i organisationen føler et ansvar for at levere kvalitet i samtlige faser af et byggeri. Vores medarbejdere er veluddannede og altid fuldt på højde med den tekniske udvikling på deres fagområder.

Enhver opgave
Inden for entreprenørkunsten er der ingen projekter, vi ikke kan klare. Vi magter enhver opgave, og vi kan bide skeer med både de største og de mindste i branchen.

Vi har kompetencerne til at involvere os i de mest komplicerede bygge- og anlægsprojekter, men vi er også klar til at rykke ud, når fru Jensen skal have lagt nye fliser i indkørslen.

Vi har en omfattende maskinpark af moderne entreprenørmaskiner og andet materiel. Vi har det nyeste, og vi har alt. Det betyder, at vi ikke skal bruge tid og omkostninger på at hente materiellet andre steder. Det kommer i sidste ende vores kunder til gode.

Ekspertise og ansvarlighed
Vi har altid ingeniører ansat i Trigon. Det betyder, vi kan give højt kvalificeret og fagligt kompetent rådgivning i alle faser af et byggeri. Det er en fordel for vores kunder, fordi de altid kan få hurtigt svar, hvis de for eksempel ønsker at sløjfe en væg eller banke hul i en mur. Vi giver altid gerne et gratis tilbud på et konkret projekt.

Vi har meget enkle administrationsgange, og vi kan hurtigt flytte mange medarbejdere, hvis der er brug for det.

Vi indgår gerne i bredere økonomiske aftaler, når vi involverer os i nye projekter. Vi har tidligere overtaget eksisterende byggerier, som en del af aftalen med at bygge nyt. Vi sætter efterfølgende bygningerne i stand og sælger eller lejer dem ud.

Samlet set betyder det, at Trigon endnu ikke har haft en opgave, som vi ikke kunne afslutte med et kvalitetsprodukt.