Fremtiden

Fremtiden

- I 2025 er Trigon stadig den bedste samarbejdspartner inden for bygge og anlæg i det nordlige Danmark.

Trigon er klar til fremtidens udfordringer. Et nyt domicil med en meget synlig facade på Vendsysselvej er den moderne og velfungerende base for virksomheden. Samtidig er byggeriet et levende udstillingsvindue i teknologiske løsninger, der fungerer i praksis. En arbejdsplads og et samlingssted for kollegaer, kunder og andre interesserede.

Frederikshavn Jordhotel på Vendsysselvej er et af vores seneste initiativer. Her kan virksomheder oplagre lettere forurenet og ikke forurenet jord, til de har fundet en passende måde at genanvende jorden på.

Nye opgaver
Vi ser et hastigt voksende marked i lavenergibyggeri og energirenovering af eksisterende virksomheder og boliger. Det er ikke Trigon, der leverer de nye opfindelser, men det er os, der strikker dem sammen til praktiske løsninger. Vi har den knowhow, der skal til, for at få det hele til at fungere sammen, og vores mangeårige erfaring med klima- og energirigtigt byggeri gør os til det naturlige valg for kunden.

Vi lægger vægt på, at vi til enhver tid kan rådgive vores kunder i de sidste nye energirigtige løsninger. Derfor sørger vi for at efteruddanne vores medarbejdere, så de altid er på forkant med udviklingen. Vi er foran vores konkurrenter, også når det gælder rådgivning.

I 2025 er Trigon stadig den bedste samarbejdspartner inden for bygge og anlæg i det nordlige Danmark. Vi leverer fortsat kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi har kompetencerne til at gå i gang med de største og teknologisk set mest udfordrende bygge- og anlægsprojekter.