Kunsten at kunne

Kunsten at kunne

- Vi har været i branchen siden 1945, så der er intet, der kan overraske os.

Nogle vil måske mene, at ’kunst’ er et stort ord at tage i munden om entreprenørarbejde. Det mener vi ikke i Trigon. Når et mylder af mennesker og maskiner på kort tid forvandler en tom byggegrund til et moderne og velfungerende byggeri, er det kunst. Fordi der hver eneste gang er nye problematikker at tage stilling til, og fordi hvert eneste byggeri giver nye erfaringer og ny viden, som vi tager med i kommende projekter.

Kompetencer og erfaring
Et bygge- og anlægsprojekt er en kompliceret proces. Logistik, planlægning, projektering, lovkrav, tidsplaner, økonomi og mennesker skal dagligt gå op i en højere enhed, hvis det skal lykkes. I Trigon er vi mestre i den proces. Fordi vi har kompetencerne, og fordi vi har erfaringen. Og da vi har været i branchen siden 1945, er der intet, der kan overraske os. Vi løser problemerne og leverer et godt produkt. Hver gang!

To ben
Trigon står på to ben, nemlig en byggevirksomhed og en anlægsvirksomhed. Det gør os til et komplet entreprenørfirma med hurtige, enkle og fleksible arbejdsgange. Til glæde for os selv og til gavn for vores kunder.