Redningsstation på Skagen Havn
Rejsegilde 29. februar 2016
Rejsegilde 29. februar 2016
Redningsstation på Skagen Havn
Januar 2016
Januar 2016
Redningsstation på Skagen Havn
Redningsstation på Skagen Havn
Redningsstation på Skagen Havn
Sådan skal bygningen se ud
Sådan skal bygningen se ud

Redningsstation på Skagen Havn

For Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse opfører Trigon en ny og tidssvarende redningsstation på Skagen Havn. Bygningen bliver energivenlig med jordvarmepumpe, der genbruger varme fra ventilation, gulvvarme og et CTS-anlæg, der styrer og optimerer energiforbruget.

Den ny redningsstation bliver på ca. 500 m2, fordelt på ca. 200 m2 til bådhal, samt ca. 300 m2 indrettet til personalefaciliteter, med bl.a. vagtrum samt kontor for stationslederen, bade- og omklædningsfaciliteter, møderum, teknikrum, samt kørestolstoilet med udvendig offentlig adgang.

Arealet omkring redningsstationen er udvidet med ny spuns ud mod havnebassinet, samt en ny spunset pier, hvor stationens store redningsbåd skal placeres.

Læs artiklen "Forsvarets grønne profil synlig med bæredygtigt anlæg på Skagen Havn"

Mandag den 16. februar 2016 var der rejsegilde på den nye redningsstation - læs pressemeddelesen og se billeder fra arrangemenet her.

Læs artiklen fra indvielsen af redningsstationen den 12. juli 2016.

Årstal: 
2015
Type: 
Anlæg
Byggeri
Energirigtig løsning