TRIGON tilbyder alle former for byggeri - lige fra parcelhuse til store erhvervsejendomme, institutioner og sportshaller som fx Arena Nord i Frederikshavn.

Jeres ønsker er i centrum, når vi rådgiver og vejleder i udformning og materialevalg – gerne i samarbejde med jeres arkitektfirma. Med TRIGON som partner, er I sikre på, at prisen holder, og at I får et byggeri i topkvalitet med meget små udgifter til drift og vedligeholdelse.


OPP - Offentligt Privat Partnerskab

Et offentligt-privat partnerskab (OPP) betegner en samarbejdsmodel, hvor den offentlige og den private part indgår et samarbejde om alt fra etablering/renovering til drift og vedligeholdelse af et byggeri samt finansiering.

Læs mere


Energivenligt byggeri og renovering

TRIGON har stor erfaring i at bygge energivenligt, uden det går ud over totaløkonomien. Lad vores energirådgivere gennemgå jeres virksomhed og give et bud på, hvor det kan betale sig at renovere eller skifte til nyt.

Læs mere


Specialbyggeri

TRIGON har gennem tiderne opført mange specielle bygninger og anlæg, såsom havne, renseanlæg, pumpestationer og mere skulpturelle konstruktioner.

Læs mere