Med over 75 års erfaring indenfor privat- og erhvervsbyggeri sætter vi en ære i at føre din byggevision til virkelighed. Vi tilbyder vores ekspertise i byggeprocessen uanset om det drejer sig om totalentreprise eller hovedentreprise. Vi bringer vores mange års erfaring i spil, når vi hjælper dig med alt indenfor nybyggeri, modernisering, anlæg, facility management og energioptimering. 

Lille Skagen

TRIGON opfører 85 moderne, energivenlige huse i ægte Skagen-stil centralt i Skagen. Det er helårshuse, men uden bopælspligt. Lille Skagen omfatter også et antal seniorboliger, der enten kan købes eller lejes.

Gå til projektsiden

Værkergrunden

TRIGON opfører to boligblokke med i alt 32 ejerlejligheder fordelt på otte etager samt en biograf på Værkergrunden - området mellem Ørnevej, Fasanvej og Rådhus Allé, ved siden af Føtex i Frederikshavn. Gå til projektsiden

TRIGON søger projektledere

Vil du være en del af et team, hvor sætningen ”Kunsten at kunne” ikke bare er ord men en daglig realitet? Hvor arbejdet tjener et større formål end hvad du er vant til fra byggebranchen? Så læs videre her!