Entreprise er et udtryk for hvem der har ansvaret for de forskellige arbejdsområder som berøres under et byggeprojekt. Som din totalentreprenør rådgiver vi dig hele vejen, fra den indledende projektering til det færdige byggeri.

Vi sørger for alt i byggeprocessens mange faser, og tager styringen fra start til slut, så alt du som bygherre skal, er at læne dig tilbage og se frem til det færdige resultat.

Hvad er totalentreprise?

En totalentreprenør holder overblikket igennem hele byggeprojektet, og styrer alle parter der er en del af processen – lige fra arkitekter og ingeniører til underleverandører og samarbejdspartnere.

Ved totalentreprise har din entreprenør ansvaret for projektering, beregning, byggetegninger og lignende. Alle byggeriets processer varetages dermed af totalentreprenøren.

Vælger du derfor en totalentreprenør, kan du som bygherre nøjes med kun at kontakte én virksomhed, som tager sig af alt fra byggetilladelser til kvalificeret arbejdskraft.

Med A/S Trigon som totalentreprenør

Med A/S Trigon som totalentreprenør, får du en samarbejdspartner som med det samlede overblik fører dig sikkert gennem dit byggeprojekt. Når du overlader dit byggeprojekt i vores hænder, sikrer vi at du er velinformeret og velinvolveret. Det er vigtigt at samarbejdet med din entreprenør er fyldt med tryghed og tillid til, at vi alle arbejder for at skabe det bedste mulige resultat i overensstemmelse med din vision for projektet.

A/S Trigon har en omfattende maskinpark af moderne entreprenørmaskiner og andet materiel som kræves til at varetage en totalentreprise. Vi har kompetente og professionelle medarbejdere, og et omfattende netværk af dygtige samarbejdspartnere. Uanset projektets størrelse er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag og hør mere om muligheden for et samarbejde med A/S Trigon som din totalentreprenør. 

Mikkel Mørk Westergaard

Administrerende direktør

mw@trigon.dk
M: 48 80 99 23