Hos A/S Trigon har vi mange års erfaring med hovedentreprise og styrer byggeprojektet sikkert i mål uanset dets omfang. Vi tager det overordnede ansvar på dit projekt, og sørger for al kommunikation og koordinering mellem øvrige faggrupper og underleverandører.

Vi arbejder løsningsorienteret og bidrager med kompetent, professionel rådgivning i hele processen. Gennem løbende dialog og involvering sikrer vi at dine byggedrømme bliver til virkelighed.

Hvad er hovedentreprise?

Entreprise dækker over hvem der har ansvaret for og styrer et byggeprojekt. Ved hovedentreprise bliver byggeprojektet varetaget af en professionel entreprenør, hvilket indebærer bygeprocessen, tidsplaner, budgetter, kommunikation og tværfaglige samarbejde med underleverandører og samarbejdspartnere.

I en hovedentreprise har bygherre selv ansvaret for at skaffe diverse nødvendige godkendelser, inden byggeprojektet kan påbegyndes. Til gengæld skal du som bygherrer kun kommunikere med din hovedentreprenør, hvilket minimerer mængden af misforståelser som kan opstå undervejs.

Med A/S Trigon som hovedentreprenør

Med A/S Trigon som din hovedentreprenør er du sikret et færdigt resultat af høj kvalitet. Vi sørger for at dit byggeprojekt kommer godt fra start og sikkert i mål.

A/S Trigon har en omfattende maskinpark af moderne entreprenørmaskiner og andet materiel som kræves til at varetage en hovedentreprise. Vi har kompetente og professionelle medarbejdere, og et stort, solidt netværk af samarbejdspartnere. Uanset projektets størrelse er vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag og hør mere om muligheden for et samarbejde. Sammen ser vi på jeres foreløbige tegninger og beskrivelser, og finder den mest optimale løsning for at I får et tilfredsstillende resultat. 

Mikkel Mørk Westergaard

Administrerende direktør

mw@trigon.dk
M: 48 80 99 23