Er du god til at holde overblikket? Og brænder du for at arbejde med tal? Så er du måske vores nye økonomielev/økonomiassistent!

A/S Trigon er en entreprenørvirksomhed med base i Frederikshavn. Vi er en virksomhed under udvikling, med højt til loftet og gode kollegaer. A/S Trigon beskæftiger omtrent 100 medarbejdere, og varetager mange forskellige projekter inden for byggeri, anlæg, facility management og energioptimering.

Om stillingen

Hos A/S Trigon ønsker vi at give dig muligheden for at lære og udvikle dig, mens du tager din uddannelse her hos os. Vi har en klar forventning om, at du kommer til at dygtiggøre dig indenfor det økonomiske område, hvor du i det daglige vil blive involveret i store som små opgaver – altid med støtte fra dine nye kollegaer og leder.

Dine opgaver vil være alsidige, så vi sikrer, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

  • Fakturahåndtering fra leverandører
  • Daglig bogføring
  • Afstemninger
  • Debitorhåndtering
  • Løn
  • Forefaldende arbejde

Stillingen er med tiltrædelse 1. september 2023.

Om dig
Vi forestiller os, at du brænder for at arbejde indenfor økonomi og regnskab, har lyst til at lære, er ansvarsfuld og engageret. Du har derudover flair for IT og en stor talforståelse.

Inden opstart har du færdiggjort en HHX, HA eller finansøkonom uddannelsen.

Alternativt er du nyligt færdiguddannet økonomiassistent og klar til at påtage dig nye udfordringer i en stilling hos os.

Ansøgningen
Kan du se dig selv i stillingen? Send dit CV og ansøgning, samt karakterblad til job@slet-dette.trigon.dk. Ansøgningsfrist er fredag den 23. juni 2023.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte økonomichef Lisette Lykke Andersen på tlf. 79306170.

Vi ser frem til at høre fra dig!