TRIGON udfører alle typer af anlægsopgaver som fag- og totalentrepriser. Vi har erfaringen fra en række store projekter, hvor vi har stået for alt fra de første streger på tegningen til den sidste finpudsning før ibrugtagning. 

TRIGON har både en bygge- og en anlægsafdeling. Vi kan derfor selv tilrettelægge arbejdsgangene under alle typer projekter, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet, som i sidste ende kommer vores kunder til gode. 

Vi har en omfattende maskinpark og skal ikke ud og rekvirere materiel andre steder. Det betyder effektiv arbejdstid under hele byggeriet. TRIGON samarbejder med en lang række kvalitetsbevidste underleverandører.


Veje og pladser

Betonbelægning, natursten, brosten eller chaussesten – vores erfarne brolæggere lægger sjæl og faglig stolthed i det største og det mindste projekt.
  Læs mere


Kloak og klima

Trigons autoriserede kloakmestre sikrer dig, at du altid får et produkt, der lever op til de gældende regler og normer.
  Læs mere


Havnebyggeri

Anlægsarbejder under vand er et af TRIGONs specialer. Vores omfattende ekspertise og knowhow kommer kunderne til gode under alle former for havnebyggerier.
  Læs mereSpecialanlæg

TRIGON udfører anlægsarbejder i forbindelse med opsætning af kunstværker i det offentlige rum samt ved institutioner og virksomheder.
  Læs mere