Med over 75 års erfaring, kan du trygt overlade dit byggeprojekt til os, uanset om det drejer sig om hoved- eller totalentreprise. For ethvert byggeprojekt er det nødvendigt med præcise aftaler, der skaber klarhed over alles opgaver og rettigheder. Hos A/S Trigon vægter vi et samarbejde, hvor du som kunden føler dig tryg i hele processen fra start til slut.

Hvilken entrepriseform du vælger, afhænger af dit projekt og dets omfang. Entrepriseform udtrykker hvem der har ansvaret for de arbejdsområder, som kommer i spil under opførelsen af byggeprojektet. I en hovedentreprise skal bygherre blandt andet selv sikre, at diverse godkendelser inden byggeprojektet kan gå i gang. I en totalentreprise skal du blot underskrive kontrakten, og lade din entreprenør klare resten af arbejdet.

 Det kan være en fordel at inddrage din entreprenør helt fra start. På den måde sikrer vi nemlig i fællesskab at de gode idéer også kan bygges i virkeligheden. Vi lytter altid til dig og dine ønsker, og finder løsninger der er både realistiske og bygbare.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en snak om dine byggedrømme og muligheder. Sammen finder vi den bedste løsning for dig og dit byggeprojekt.