Byggeriet af den 1500 kvadratmeter store dagligvarebutik, Lidl i Skagen, blev gennemført helt efter tidsplanen, så forretningen kunne være klar til åbning i foråret 2018. Det er en ganske stor bygning, men den virker ikke så kolossal, idet arkitekten har ladet sig inspirere af fiskepakhusene på havnen. De mange spidse gavle får bygningen til at passe fint ind i bybilledet.

Det er ikke hver dag, TRIGON støber 1500 kvadratmeter gulv i én arbejdsgang, men det skete, da der kom fast bund under den ny Lidl-butik i Skagen.

Støbearbejdet startede fra morgenstunden, og så kørte betonbilerne fra Skagen Beton i pendulfart, indtil hele det store gulv var færdigstøbt ved 14-tiden. Det var også en præstation af Skagen Beton, der heldigvis råder over flere betonværker i landsdelen, så de store mængder kunne leveres på så kort tid.

At beregningerne af støbearbejdet havde været særdeles præcise, ses af, at der kun var én kubikmeter beton til overs i forhold til det bestilte. Og da solen skinnede hele tiden, var det en rigtig god dag på byggepladsen ved Lidl i Skagen.