I A/S Trigon tilbyder vi skræddersyede løsninger inden for halbyggeri, der imødekommer din virksomheds behov og fremtidige vækstambitioner. Uanset om det drejer sig om opførelse af en ny lagerhal, produktionsanlæg, sportsfacilitet eller anden industribygning, er vi dedikerede til at levere kvalitet, effektivitet og pålidelighed.

Med over 75 års erfaring inden for byggeri og rådgivning på området har A/S Trigon oparbejdet ekspertise inden for alle former for industri-, hal- og erhvervsbyggerier. Vores mål er at skabe en positiv byggeoplevelse for vores kunder ved at være forretningsunderstøttende og imødekomme både nuværende og fremtidige behov.

Fra de indledende byggetanker til det nøglefærdige byggeri er A/S Trigon din partner hele vejen. Vi står til rådighed med rådgivning og vejledning gennem hele processen, og håndterer alt fra myndighedsarbejde, projektering og udførelse af projektet.

Vi forstår, at et nyt halbyggeri skal være en investering, der skaber værdi for din virksomhed. Hos A/S Trigon sikrer vi, at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemtænkt og nøje planlagt.

I A/S Trigon bygger vi ikke bare for at bygge: vi bygger fordi det giver mening for dig, for din forretning, for vækst, for udvikling og for fremtiden.

 

Skal vi hjælpe din forretning med at se mod fremtiden i nye rammer? Kontakt os i dag og lad os sammen realisere dine visioner!

Mikkel Mørk Westergaard

Administrerende direktør

mw@trigon.dk
M: 48 80 99 23