Visionen har du, resten klarer vi.

A/S Trigon opfører alle former for erhvervsbyggeri i hovedentreprise og totalentreprise: Halbyggeri, bilhuse, kontorbyggeri, domicilbyggeri, værkstedsbyggeri, offentlige bygninger, institutionsbyggeri og skole/undervisningsfaciliteter – eller hvad end netop du drømmer om at få opført.

Hos A/S Trigon har vi egen tegnestue, kompetente projektleder og dygtige håndværkere inden for en lang række fag, samt fagligt stærke samarbejdspartnere. Vi hjælper med alt fra tegnemateriale, projektering, myndighedsbehandling til byggemodning og selve byggeriet.

Når du bygger med A/S Trigon som samarbejdspartner, er det med afsæt i dine behov, ønsker og forudsætninger. Vi vægter et trygt og tillidsfuldt samarbejde, hvor du løbende bliver orienteret om byggeriets udvikling.

Når byggeriet af dit projekt begynder, vil du blive introduceret for en af vores dygtige og erfarne projektledere, som vil sørge for at du er velinformeret og inddraget i hele forløbet, hvis der opstår uforudsete udfordringer, står vi klar med rådgivning og løsningsforslag.

Uanset om du drømmer om at udvide og få bedre plads til nye behov eller at bygge nyt til store ambitioner, står vi klar til at hjælpe.

Overvejer du et nyt erhvervsbyggeri? så kontakt os i dag til en uforpligtende snak – i fællesskab kan vi finde den helt rigtige løsning til netop dine behov.

Mikkel Mørk Westergaard

Administrerende direktør

mw@trigon.dk
M: 48 80 99 23


OPP - Offentligt Privat Partnerskab

Et offentligt-privat partnerskab (OPP) betegner en samarbejdsmodel, hvor den offentlige og den private part indgår et samarbejde om alt fra etablering/renovering til drift og vedligeholdelse af et byggeri samt finansiering.

Læs mere


Energivenligt byggeri og renovering

TRIGON har stor erfaring i at bygge energivenligt, uden det går ud over totaløkonomien. Lad vores energirådgivere gennemgå jeres virksomhed og give et bud på, hvor det kan betale sig at renovere eller skifte til nyt.

Læs mere